Se hvor stærk C Lo foran

f:id:fodboldtrojermedtryk:20161230161421p:plain

2016 hører uden tvivl til C. Ronaldo, vil Portugal stjerne være Champions League og Europa Cup i posen, og vandt de individuelle første fire Golden Globes. At vide Real Madrid 7 i mindre end 40 dage vil være over 32 år, i tilfælde af gradvist at blive påvirket af de år, var han stadig i stand i marken og scorede en masse mål. I år har nået 55, det samlede antal mål for klubben og land, og er den sjette i træk årlige alt mere end 50 mål. C Lo foran ydeevne, er stadig højere end i verden.

Første, C Luo funktioner i kroppen, trods års erosion, men dens fysiske form er stadig på et meget stærkt niveau, men ikke den maksimale tid, så de "vagter" kun. Europa Cup-semifinalen mod Wales, C Rowe slå andre Chester forsvarsspiller et hoved på toppen skud, springet højden af ​​bolden er meget imponerende, minder om en rædsel hoppende header mod Manchester United i Champions League dette års liga hvornår. Selv C Lo ingen tid "flyve" som ovenfor, men dens evne Qiangdian header er stadig god nok til at slå en masse vagter, for ikke at nævne han stadig nær den højeste personlige niveau af eksplosivitet i den individuelle konkurrence. I finalen i Europa Cup efter skaden, mål i denne sæson, C Lo bit 'langsom hoved, men ingen ville turde ignorere den enorme trussel placere bolden ind.

Efter at have indhentet Club World Cup, C Luo i interviewet han synes at føle hans år, og sammenligningen: "Folk altid har højere forventninger til mig, når jeg ikke har opfyldt de forventninger omverdenen, fordi jeg virkelig ikke kan gøre det. "vidste han, at i sidste ende vil ikke have adgang til en omfattende liste over dagen Golden Globe, i sidste ende har en sæson scorede 50 mål uden flere dage, men sagde, at det ville holde forsøger. Mens vender disse Shazhao, har han gjort nok for at understøtte flere mål.